Elev teleormănean umilit şi batjocorit. Directoarea l-a tuns în ora de fizică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev cu rezultate foarte bune la învăţătură a fost umilit şi batjocorit chiar de directorul unităţii de învăţământ. În timpul orei de fizică pe care directorul o preda la clasa băiatului, acesta a avut un exces de furie, a pus mâna pe o foarfecă şi fără prea multe explicaţii a început să-l tundă pe elev. Părinţii au depus o sesizare la Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman.

Comportament revoltator al unui director de la una dintre cele mai bune unităţi de învăţământ din judeţul Teleorman. Acesta a tuns un elev cu rezultate foarte bune la învăţătură, chiar în timpul unei ore.

O zi normală de şcoală pentru un elev de 16 ani de la Colegiul Naţional Anastasescu din Roşiorii de Vede, s-a transformat în cea mai umilitoare zi din viaţa lui. El a fost tuns, în clasă, în faţa colegilor, chiar de directorul şcolii.

Totul s-a petrecut în timpul orei de fizică, predată de directorul unităţii de învăţământ cu pricina, Luminiţa Petrescu. Într-un exces de furie, directoarea i-a cerut unui băiat din prima bancă să se ridice şi l-a ameninţat că-l tunde. Şocat de cele auzite, mai ales pentru faptul că nu avea părul mare (era tuns bros - mai scurt în părţi şi mai mare la calotă) elevul n-a avut nici o reacţie, lucrul care a enervat-o şi mai tare pe directoare. Aceasta a trimis un alt coleg de clasă la secretariat pentru a aduce o foarfecă. Fără să stea prea mult pe gânduri şi-a băgat mână în părul băiatului şi i-a tăiat un smoc din creştetul capului şi altul de la spate.

Luminiţa Petrescu a fost inspector şcolar general adjunct şi consilier local PNL (foto Ion Bădoi)

image

Ruşinat şi jignit după această scenă, mai ales că totul s-a petrecut în faţa colegilor săi, elevul a încercat să le ascundă părinţilor cele întâmplate. Din fericire mama băiatului a observat comportamentul ciudat al fiul ei şi a intrat la bănuieli. Luat la întrebări elevul nu a mai avut ce face şi le-a povestit părinţilor cele petrecute.

Mama băiatului a încercat să ceară lămuriri din partea directorului, dar răspunsul primit a fost unul halucinant.„Mi-a zis că ar trebui să-i fiu recunoscătoare. A făcut totul spre binele copilului. Pentru a se îndrepta”, ne-a declarat mama băiatului.

Pentru că acest răspuns nu a mulţumit-o, femeia a depus şi o plângere scrisă la Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman. „S-a deschis o anchetă în acest caz. Consider că ceea ce a făcut directorul nu este nici moral şi nici corect”, ne-a declarat Inspectorul General al ISJ Teleorman, Valeria Gherghe.

Trebuie spus faptul că Luminiţa Petrescu, directorul Colegiul Naţional Anastasescu din Roşiorii de Vede a ocupat şi funcţia de inspector şcolar general adjunct, dar şi de consilier local în Roşiori din partea PNL.

Elevut umilit are rezultate foarte bune la învăţătură. Într-un liceu care se mândreşte cu performanţele obţinute de elevii săi, acesta a terminat anul trecut cu media generală peste 9.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

image
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite