Elev teleormănean sugrumat în clasă de un coleg. Victima şi-a înghiţit limba, a leşinat, iar acum este hrănit artificial!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev teleormănean este desfigurat şi se hrăneşte artificial după ce un coleg de clasă l-a strâns de gât până l-a lăsat inconştient. Rămas fără puteri, elevul s-a prăbuşit la podea, moment în care s-a lovit cu faţa de o bancă şi şi-a rupt nasul şi buza. Conducerea unităţii de învăţământ consideră acest caz unul normal petrecut din joacă între doi colegi.

Un elev de 14 ani de la Liceul Constantin Noica din Alexandria a fost sugrumat de către un coleg de clasă până şi-a înghiţit limba şi şi-a pierdut cunoştinţa. Totul s-a petrecut într-o pauză. Băiatul este acum internat la Spitalul de Urgenţă din Alexandria într-o stare de sănătate destul de gravă, fiind hrănit artificial.

Un nou caz de violenţă între elevi a avut loc la Liceul Constantin Noica din Alexandria. În timpul unei pauze, un elev de 15 ani şi-a strâns colegul de clasă de gât. Rămas fără aer, micuţul şi-a înghiţit limba şi a leşinat. În acel moment agresorul i-a dat drumul din braţe, iar victima s-a izbit cu faţa de bancă. În urma loviturii a suferit mai multe traumatisme, şi-a rupt nasul şi buza.

Colegii au anunţat Ambulanţa care l-a transportat la spitalul din Alexandria. După mai multe investigaţii medicale, doctorii au hotărât să-l trimită la un spital din Bucureşti. Medicii bucureşteni au reuşit „să-l pună pe picioare” şi l-au trimit înapoi la Alexandria, unde se află în prezent.

Contactată în legătură cu acest caz, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean spune că nu a fost informată despre producerea acestui incident. În urma sesizării redactorilor Adevărul Alexandria, inspectorul general, Valeria Gherghe a solicitat conducerii liceului o informare în scris cu privire la acest caz.

Directorul liceului cu pricina, Ion Alexe a motivat că nu i s-a părut necesară informarea Inspectoratului atâta timp cât „elevii s-au jucat”.
„Totul s-a petrecut din joacă. Sunt convins că n-a vrut să-i facă rău. Eu am înţeles că elevul a leşinat pentru că n-a mâncat, nu pentru că a fost strâns de gât”, ne-a declarat, Ion Alexe, directorul Liceul Constantin Noica din Alexandria.

Poliţiştii teleormăneni au deschis o anchetă în acest caz. Până în prezent conducerea instituţiei de învăţământ nu a luat nici o măsură de sancţionare a elevului violent.

Acest caz vine la mai puţin de 3 săptămâni după ce un alt elev teleormănean a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovit cu un cuţit de către un coleg de clasă.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite