Gelozie extremă! Amanta soţului a fost băgătă în spital chiar de către soţia geloasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amanta soţului a fost bătută chiar de către soţia geloasă (foto arhivă Adevărul)
Amanta soţului a fost bătută chiar de către soţia geloasă (foto arhivă Adevărul)

Aventurile amoroase ale unei eleve de 17 ani din Teleorman erau să o coste viaţa. Aceasta a fost legată, bătută, arsă cu ţigara pe faţă şi „tunsă” chiar de soţia partenerului ei de sex. Minora se află internată la Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, iar soţia geloasă s-a răcorit 24 de ore în arestul poliţiei judeţene.

Relaţia de dragoste dintre o elevă de 17 ani şi un om de afaceri din Roşiorii de Vede s-a terminat prost pentru tânără. Aceasta a fost dusă pe un câmp din apropierea municipiului Roşiori, legată, bătută, arsă cu ţigara, jumulită de păr şi desfigurată de către soţia omului de afaceri. Din fericire a reuşit să scape din mâinile agresorului şi să anunţe poliţia.

Victima este internată la Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede

Un copil a murit la naştere după ce medicul de la Caritas i-a strivit cutia craniană cu forcepsul

„Poliţiştii teleormăneni au fost sesizaţi printr-un apel telefonic la 112 cu privire la o altercaţie care avea loc între trei femei, în extravilanul comunei Măldăeni.
La faţa locului au ajuns de îndată poliţiştii din comună, care au constatat că o minoră de 17 ani este agresată de două femei, C. Gina de 28 ani şi o minoră de 15 ani.

Din cercetări s-a stabilit că la baza altercaţiei a stat o presupusă relaţie extraconjugală între fata de 17 ani şi soţul femeii de 28 ani. Cele două agresoare au acostat-o pe victimă pe o stradă din municipiul Roşiorii de Vede, au introdus-o într-un autoturism, au lovit-o şi legat-o, apoi au condus-o în afara localităţii, unde au continuat actele de agresiune.

Victima a fost transportată şi internată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiteii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, dosar aflat în lucru la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Roşiorii de Vede”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Nevasta geloasă a fost reţinută pentru 24 de ore şi a fost prezentată instanţei de judecată care a dispus cercetarea acesteia în stare de libertate pentru c[ nu constituie pericol public.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite