A început curăţenia de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca în fiecare primăvară, Alexandria se pregăteşte de curăţenie. Municipalitatea a dat startul oficial al campaniei de curăţenie de primăvară, mobilizându-şi forţele ca, până la sărbătorile de Paşti, să cureţe şi să înfrumuseţeze oraşul. Activitatea presupune mai multe procese, şi anume: salubrizarea străzilor, spaţiilor verzi şi a locurilor publice, dar şi o împrospătare a spaţiilor verzi.

Municipalitatea din Alexandria a demarat curăţenia de primăvară. Edilul-şef, Victor Drăguşin, şi-au propus să dea o nouă faţă municipiului, să cureţe spaţiile publice, spaţiile verzi dintre blocuri şi să dea astfel un exemplu locuitorilor.

Angajaţii primăriei s-au apucat deja de treabă. Aceştia se ocupă de îngrijirea şi toaletarea tuturor copacilor din oraş pentru a avea un aspect plăcut şi îngrijit. Pe lângă această acţiune se va reface marcajul rutier şi se vor vopsi bordurile.

De săptămâna viitoare începe şi plantarea florilor de primăvară. În acest an vor fi plantaţi şi 500 de copaci, licitaţia pentru achiziţionarea acestora urmând să aibă loc în zilele următoare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite