Ziariştii s-au transformat în pistolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cupa presei TIR jandarmi
Cupa presei TIR jandarmi

17 jurnalişti teleormăneni şi-au arătat măiestria în mânuirea pistolului într-un concurs de tir. Competiţia a fost una acerbă, diferenţa dintre primii clasaţi fiind făcută doar de câteva puncte. Evenimentul a fost organizat cu ocazia sărbătoririi a 162 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Jurnaliştii teleormăneni au lăsat pentru câteve ore pixurile, camerele de filmat şi reportofoanele şi au arătat că se pricep la fel de bine să tragă şi la ţină. Poligonul din Alexandria a găzduit astăzi Cupa Presei la Tir. Competiţia a fost organizată de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi cu ocazia sărbătoririi a 162 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

17 jurnalişti, 8 fete şi 9 băieţi, şi-au demonstrat abilitatea de a trage cu pistolul IJ Balcan, în ţinta cu cercuri de la o distanţă de 25 m. Şedinta de tragere a fost organizată pe categorii, femei şi bărbaţi.

CLICK galerie FOTO

Marele premiu în clasamentul fetelor a revenit la fosta noastră colegă de la Adevărul, Cristina Ciulei (42 puncte). Locul secund a fost câştigat de Cristina Păunică (40 puncte) de la Gazeta de Teleorman, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Monica Pisică (26 puncte), de la cotidianul Mara.

La categoria băieţi, diferenţa între prima treaptă a podiumului şi ultima a fost făcută doar de trei puncte. Astfel, premiul I a fost câştigat de operatorul Alexandria TV, Marian Ozunu (48 puncte). Pe poziţia a doua a urcat Valeriu Cristea (47 puncte), de la Teleorman News, iar ultima treapta a podiumului a fost ocupată de subsemnatul (45 puncte).

Spre finalul concursului şi-a arătat măiestria şi purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Teleorman, Gabriel Bohatereţ. Deşi a nimerit cu toate cele 5 cartuşe ţinta, a acumulat decât 37 de puncte.

La finalul concursurilor ocupanţii locurilor fruntaşe au primit diplome şi cupe de la organizatori, iar ceilalţi diplome de participare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite