Teleormănenii sunt primii la plata datoriilor bancare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suntem primii la plata datoriilor bancare
Suntem primii la plata datoriilor bancare

Teleormănenii n-au bani, dar îşi achită la timp creditele bancare. Într-un raport al Băncii Naţionale se arată faptul că teleormănenii sunt pe ultimul loc în topul restanţierilor la credite. Cei mai delăsători în ceea ce priveşte plata restanţelor sunt bucureştenii, clujenii şi timişorenii.

Teleormănenii şi firmele din judeţ datorau, la 31 iulie, doar 80 milioane de lei. Pe primul loc în topul restanțierilor la credite în lei și valută sunt bucureștenii și firmele din Capitală cu o sumă de 106 miliarde de lei. Capitala este urmată județele Cluj cu 1,408 miliarde lei și Timiș cu 1,218 miliarde lei şi Constanţa - 910,5 milioane lei.

Aşa cum am spus, cei mai harnici sunt locuitorii din Teleorman. Aceştia au cele mai mici restanţe la creditele în lei şi valută (echivalent lei), respectiv cu 80,1 milioane lei, fiind urmaţi de cei din Covasna cu 95,2 milioane lei, şi Călăraşi - 103,4 milioane lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe alexandria@adevarul.ro sau pe messenger adevarulalexandria@yahoo.com sau la numărul de telefon 0729.729.361

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite