Ultima şedinţă pentru consilierii locali alexăndreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali alexăndreni s-au întâlnit în ultima şedinţă înaintea alegerilor locale, în urma cărora componenţa forului local se va schimba. Aleşii au avut doar 3 proiecte de aprobat, dar şedinţa n-a durat mai puţin decât în mod normal şi asta pentru că foarte mulţi au dorit să mulţumească atât colaboratorilor, cât şi alexăndrenilor care i-au votat.

Şedinţă festivă la sfârşit de mandat pentru consilierii locali alexandreni. Membrii Consiliului Local al Municipiului Alexandria s-au reunit în această după amiază pentru ultima dată  în actuala structură. De la şedinţă au absentat doar consilierii PDL, cei care şi-au dat demisia în urmă cu 3 luni.

Cu doar trei proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, consilierii locali au trecut rapid la mulţumiri şi vorbe de bine la adresa colegilor, dar şi a primarului Victor Drăguşin. Primul care a ţinut să le mulţumească pentru cei 4 ani de mandat a fost chiar edilul-şef, Victor Drăguşin.

„A fost un mandat dificil, un mandat complicat pentru dumneavoastră, dar şi pentru mine. Închei acest mandat ca primar cu satisfacţia că am reuşit, împreună cu dumneavoastră, să pornim pe drumul schimbării la faţă a oraşului. Tuturor vă mulţumesc şi sunt convins că şi atunci când aţi avut atitudini şi expresii pe margine unor proiecte, ele au fost numai în interesul de a face bine oraşului. Una peste alta, deşi a fost foarte greu cred că avem cu ce să ne mândrim şi mai cred că am pus umărul, atât cât s-a putut, să îmbunătăţim condiţiile de trai din Alexandria”, le-a spus primarul Victor Drăguşin, consilierilor locali.

La microfon a urmat consilierul, Nicolae Mârzan. Acesta a ţinut să-şi ceară scuze pentru limbajul, mai puţin academic, folosit în unele şedinţe. „Vă rog să-mi permiteţi să-mi exprim regretul dacă uneori, în unele şedinţe, n-am folosit un vocabular adecvat, poate nici tonalitatea adecvată, în susţinerea unor puncte de vedere. Vreau să vă asigur că, de fiecare dată, în spatele atitudinii mele n-a stat altceva decât intenţia de a respecta jurământul pe care l-am depus atunci când am fost ales consilier. Chiar dacă unii vor rămâne supăraţi pe mine, eu n-am să port ranchiună nimănui”, a încheiat Mârzan.

Ultimul consilier care a luat cuvântul a fost George Pisică. „Mă simt obligat ca după 2 mandate de consilier local să-mi exprim părerea de bine, onoarea persoanală că am fost alături de dumneavoastră şi am avut ocazia să lucrez cu nişte oameni de excepţie”, a spus Pisică.

La sfârşitul şedinţei, consilierii locali au ciocnit o cupă cu şampanie.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite