FOTO GALERIE Gospodinele alexăndrene s-au întrecut în prepararea cozonacilor şi pascăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai bun cozonac si pasca
Cel mai bun cozonac si pasca

30 de gospodine alexăndrene s-au întrecut pentru titlul de “maestru bucătar” în preararea celui mai bun cozonac de casă şi cea mai bună pască. Mastercheful alexăndrean în prepararea cozonacului a fost aleasă doamna Maria Popescu, iar la categoria pască, Ecaterina Câmpeanu a fost marea câştigăroare.

Cele mai iscusite gospodine alexăndrene în prepararea cozonacului şi a pascăi au fost premiate în cadrul celei de-a patra ediţii a concursului „Cel mai bun cozonac de casă” şi “Cea mai bună pască”.

20 de gospodine s-au înscris în concursul pentru cel mai bun cozonac de casă şi 10 pentru cea mai bună pască. Concurentele trebuiau să aibă domiciliul în Alexandria, iar produsul înscris în concurs să fie obligatoriu preparat în casă.

Cel mai bun cozonac si pasca

Click pe poze pentru galerie foto!

Jurizarea a fost făcută de către personal calificat, trei specialişti patiseri şi cofetari. După mai bine de 2 ore de degustat s-a dat şi verdictul: Maria Popescu a câştigat titlul pentru cel mai bun cozonac de casă, iar Ecaterina Câmpeanu la categoria pască.

Premierea a fost fost făcută de primarul Victor Drăguşin care le-a oferit doamnelor obiecte de uz casnic şi aparatură electrocasnică, diplome şi flori. Câştigătoarele au spus că orice mâncare ca să iasă bună trebuie făcută cu dragoste.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite