O nouă avertizare meteo! Teleormanul intră în...ceață

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferii trebuie să circule cu atenție
Șoferii trebuie să circule cu atenție

Ceaţa deasă s-a așezat peste mai multe județe din sudul ţării printre care şi Teleorman. Reprezentanţii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare de ceaţă care determină reducerea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m, valabilă în Teleorman, dar şi în alte 9 judeţe, inclusiv Bucureşti.

Avertizarea emisă la ora 8, în această dimineață, este valabilă pentru Teleorman, Ilfov (inclusiv Bucureşti), Giurgiu, Ialomița, Călărași, precum și în sudul judeţelor Argeş, Buzău, Prahova, Dâmbovița și sectoarele de drum aferente acestor județe, printre care autostrăzile A1 și A2 și drumurile naţionale.

Potrivit ANM, în intervalul 08.30-13.30, în regiunile menționate se va așeza ceața, care va determina reducerea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, fiind aşteptate şi depuneri de chiciură.

Polițiștii îi avertizează pe șoferi să adapteze viteza la condițiile meteo, să reducă viteză, să păstreze distanța corespunzătoare evitării unei coliziuni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe alexandria@adevarul.ro sau pe messenger adevarulalexandria@yahoo.com

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite