Ucigaşul taximetristului Nae George a fost condamnat la 5 ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gaura din parbrizul prin care a trecut ţeava ucigaşă
Gaura din parbrizul prin care a trecut ţeava ucigaşă

Ucigaşul taximetristului Nae George a fost condamnat. Instanţa teleormăneană l-a găsit vinovat pe Dafin Mihai de „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte” şi i-a dat o pedeapsă de 5 ani cu executare. Bărbatul a stat în spatele gratiilor aproape 2 ani, ceea ce înseamnă că anul viitor va ieşi din închisoare.

După 3 ani de tergiversări, amânări şi recursuri, magistraţii Tribunalului Teleorman au dat verdictul în cazul taximetristului Nae George. Aceştia l-au găsit vinovat pe Mihai Dafin şi l-au condamnat la 5 ani de închisoare cu executare.

Mai mult decât atât, instanţa teleormăneană îl obligă pe inculpate să plătească peste 400.000 lei daune morale, despăgubiri materiale mai multor persoane implicate în proces.

Parbrizul maşinii unui agent de pază a fost spart de doi indivizi care sunt dati disparuti

Tânărul, care la momentul crimei avea doar 17 ani, a executat mai bine de jumătate din pedeapsă, iar în câteva luni va fi eliberat.

Taximetristul a fost solicitat telefonic în noaptea de 2 decembrie 2008, pentru a prelua o comandă. A plecat cu maşina spre comuna Smârdioasa, locul unde avea să se petreacă nenorocirea. Prins în mijlocul unui conflict între două grupări, George a fost lovit în cap cu o ţeavă care a trecut prin parbrizul maşinii.

George Nae a fost dus de urgenţă la spitalul din Alexandria, acolo unde a fost internat la ora 23:15. A fost transferat la spitalul Floreasca din Bucureşti şi de aici la Spitalul Bagdasar Arseni, unde între orele 4- 7 dimineaţa a fost supus unor intervenţii chirurgicale, dar, din păcate, a decedat în jurul orelor 19:30, pe data de 3 decembrie.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite