Peste 5 milioane lei confiscaţi şi amendă de 100.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Firma teleormăneană a comercializat fără drept importante cantităţi de combustibil
Firma teleormăneană a comercializat fără drept importante cantităţi de combustibil

O societate comercială din judeţul Teleorman a fost amendată cu 100.000 lei şi i-a fost confiscată suma de peste 5 milioane lei. Inspectorii vamali au finalizat un control la o societate comercială de pe raza judeţului Teleorman, control privind modul de achiziţie, deţinere şi comercializare a produselor energetice.

Captură record pentru inspectorii vamali teleormăneni. Aceştia au confircat peste 5 milioane de lei în urma unui control la o societate comercială.
Inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Teleorman, unitate subordonată Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova, au finalizat un control având ca obiect verificarea modului de achiziţie, deţinere şi comercializare a produselor energetice, la o societate comercială, unde au aplicat o amendă de 100 000 lei şi au confiscat suma de 5.008.003 lei, provenită din vânzarea fără a deţine atestat de comercializare, de produse energetice.

O echipă mobilă din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Teleorman a finalizat un control la o societate comercială de pe raza judeţului Teleorman, control privind modul de achiziţie, deţinere şi comercializare a produselor energetice.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea a comercializat produse energetice (benzină şi motorină) în valoare de 5.008.003 lei, fără a deţine atestatul de înregistrare pentru comercializare de produse energetice, în conformitate cu prevederile legale din Legea nr.571/2003 - Codul Fiscal al României, cu modificările şi completările ulterioare.

Conform legislaţiei în vigoare, autoritatea vamală a sancţionat societatea cu amendă în valoare de 100 000 lei, aplicând ca sancţiune complementară, confiscarea sumei de 5.008.003 lei, rezultate din vânzarea de produse energetice, fără deţinerea atestatului de înregistrare pentru comercializare de produse energetice.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite