Alexăndrencele au pierdut primul meci din play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexăndrencele au pierdut în sferturi
Alexăndrencele au pierdut în sferturi

Baschetbalistele alexăndrene au fost înfrânte în primul meci al play-offului în confruntarea cu Nova Vita. Fetele antrenate de Mădălin Piperea au pierdut în deplasarea de la Târgu Mureş, după ce în primul sfert au condus cu 10 la 21.

Primul meci din play-off s-a terminat prost pentru alexăndrence. Acestea n-au reuşit să-şi ia revanşa în faţa celor de la Nova Vita, după ce în urmă cu 10 zile, aceleaşi jucătoare ne învingeau pe teren propriu, dar într-un meci de campionat.

Alexăndrencele au început în forţă meciul, iar după primele 10 minute scorul era clar în favoarea fetelor noastre, 10 la 21. Din păcate, târgumureşencele au revenit, încet dar sigur la conducerea jocului, iar la pauza mare scorul a fost de 34 la 35.

În a doua jumătate a meciului, fetele lui Mădălin Piperea n-au mai contat deloc, iar Nova Vita s-a impus cu 73 la 56. Cea mai bună marcatoare a CSBT au fost Vucurovic, cu 13 puncte, iar de la târgumureşence, Graham, cu 20 puncte.

Următoarea întâlnire va avea loc, săptămâna viitoare, la Alexandria. Turneul se joacă după sistemul cel mai bun din 3 meciuri.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite