Delia Matache a făcut show la Balul Bobocilor de la Liceul Pedagogic Mircea Scarlat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria şi-au ales cei mai frumoşi boboci. Cel mai aşteptat moment al spectacolului dedicat Balului Bobocilor a fost concertul Deliei Matache. Aceasta nu a venit singură, ci însoţită de doi dansatori care au ridicat sala în picioare.

Seară explozivă la Balul Bobocilor, organizat de elevii Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria. Organizatorii s-au pregătit temeinic pentru acest eveniment şi au reuşit să o aducă pe scena Casei de Cultură pe Delia Matache. Cântăreaţa nu a venit singură, ci însoţită de doui dansatori care i-au ridicat de pe scaune pe spectatori.

image

Cei mai “nefericiţi” au fost însă bobocii pretendenţi la coroana de MISS şi MISTER. Pe lângă probele obişnuite în astfel de competiţii, bobocii au trebuit să facă jonglerii cu portocale, declaraţii de dragoste folosind cuvinte inedite ca sicriu, usturoi sau şosete, să cureţe cartofi sau să imite sunetele scoase de oi.

Cea mai grea probă s-a dovedit a fi săritul corzii simultan. La această probă n-au existat concurenţi care să nu se împiedice sau să nu se ciocnească, dar fără a exista victime.

La finalul balului, juriul a decis ca Miss şi Mister Boboc 2012 de la Liceul Mircea Scarlat din Alexandria să fie Denisa Bulumac, respectiv Dan Bragagiu. Locul II a fost ocupat de Ana-Maria Rădoi şi Silviu Ungureanu, iar pe locul III s-a clasat Alexandra Bucur şi Petruţ Dobre.

De asemenea, a mai fost acordat şi premiul de popularitate. Miss şi Mister Popularitate au ieşit Miruna Casiana Dumitraşcu şi Niculae Bunea.

Rămâi pe Alexandria.Adevarul.ro pentru a afla locul şi data de desfăşurare a Balurilor Bobocilor din judeţul Teleorman, astfel încât să ştii exact unde, când şi de la ce oră începe distracţia.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite