Teleormănenii au făcut exces de alcool, mâncare şi… pumni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr a murit în apropierea Parcului Herăstrău
Un tânăr a murit în apropierea Parcului Herăstrău

Beţii crâncene şi multe bătăi. Aceste cazuri le-au dat bătăi de cap medicilor de la Ambulanţa Teleorman de sărbătorile de Paşte. Din fericire, în acest an solicitarile de prim-ajutor au fost mai puţine decât anul trecut.

Teleormănenii au sunat la Serviciul de Ambulanţă de 560 de ori în cele trei zile de sărbătoare. Cele mai multe intervenţii au fost legate de afecţiunile cardiace, 150. Au predominat hipertensiunile arteriale, insuficienţele respiratorii şi accidente cardiovasculare.

N-au fost puţini nici pacienţii care au făcut abuz de alimente. 61 dintre cei care au avut nevoie de ajutor medical de urgenţă au suferit de afecţiuni digestive, ca urmare a unei mese prea bogate.

Îngrijorător este numărul celor care au lăsat de-o parte smerenia şi Sfânta sărbătoare de Paşte şi s-au luat la bătaie. 30 au fost aceeia care au ajuns la spital, fiind victime ale unor agresiuni fizice.

Medicii de la ambulanţă au fost chemaţi şi pentru 11 teleormaneni care au uitat numărul paharelor, acuzând stări avansate de ebrietate.

Din păcate în cele 3 zile au fost găsite decedate, pe stradă, şi 7 persoane. Acestea aveau vârste cuprinse între 61 şi 80 de ani. Cauza principală a decesurilor fiind accidentele cardiovasculare.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite