Teleormănenii au băut cumpătat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătoarea celor 40 de pahare nu a umplut secţiile spitalelor din Teleorman aşa cum s-a întâmplat în anii trecuţi. Doar 9 persoane aflate în stare de ebrietate au solicitat intervenţia medicilor de la Ambulanţă.

Sărbătoarea Sfinţilor 40 de Mucenici nu le-a mai dat bătăi de cap medicilor de la Urgenţe. Nouă teleormăneni au ajuns la Unităţile de Primiri Urgenţe după ce au consumat băuturi alcoolice în exces.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Teleorman, Cristian Popescu, se pare că teleormănenii nu au mai repetat greşelile din anii trecuţi cu prilejul acestei sărbători, sau cel puţin nu atât de mult încât să fie necesară intervenţia medicilor. Numărul persoanelor aflate în stare de ebrietate şi transportate de medici la spital nu a fost mai mare ca într-un weekend obişnuit.

Din păcate a fost înregistrată o creştere alarmantă în ceea ce priveşte afecţiunile febrile.
“Am avut 65 de solicitări cu afecţiuni febrile. Este vorba despre 38 de adulţi şi 27 copii. Ne aşteptăm ca în perioada următoare, din cauza schimbărilor de temperatură, numărul acestora să crească şi mai mult”, ne-a declarat Cristian Popescu, purtător de cuvânt Ambulanţa Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite