FOTO Se înmulţesc accidentele rutiere produse în Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se înmulţesc accidentele rutiere produse în Alexandria
Se înmulţesc accidentele rutiere produse în Alexandria

În ultimele 24 de ore, 3 accidente rutiere s-au produs în municipiul reşedinţă de judeţ. Din păcate o persoană a fost rănită grav, iar alte două rănite uşor. În această dimineaţă victimă a neatenţiei unui conducător auto a fost o maşină de ambulanţă.

Trei Alexăndreni au ajuns la spital în ultimele 24 de ore după ce au fost implicaţi în mai multe accidente de circulaţie. Şirul întâmplărilor nefericite petrecute pe şoselele municipiului reşedinţă de judeţ a fost deschis de către S. George de 26 ani din Alexandria. În timp ce conducea o autoutilitară într-o parcare din localitate, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure şi a accidentat-o pe S. Mariana de 36 ani tot din Alexandria, care se deplasa ca pieton pe aleea din parcare. Din accident a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la spital, nefiind necesară internarea.

image

Câteva ore mai târziu, pe strada Ion Creangă, un bolid cu foarte mulţi cai putere, condus de un tânăr de 20 de ani, a scăpat de sub control şi s-a oprit într-un copac. N. Alexandru de 20 ani din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Creangă din localitate, a încercat să evite un câine apărut brusc pe partea carosabilă, s-a izbit cu roata din partea dreapta faţă de o gură de canal şi a fost proiectat într-un copac situat pe marginea din stânga a drumului.

image

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a unui pasager, T.C. de 17 ani şi vătămarea corporală uşoară a altui pasager în autoturism, G.V. de 16 ani, ambii din Alexandria, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În această dimineaţă, în jurul orei 11.00, în faţa sediului Direcţiei Finanţelor Publice Teleorman o ambulanţă a fost serios şifonată. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar şoferii s-au înţeles pe cale amiabilă nefiind necesară intervenţia organelor de poliţie.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite