PARADOX! Accident rutier cu 3 victime, conform poliţiei şi cu 4, potrivit pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie petrecut pe raza municipiului Alexandria naşte controverse între poliţişti şi pompieri. În timp ce pompierii se laudã cã au intervenit cu echipa de descarcerare pentru scoaterea a patru victime, 3 adulţi şi un minor, poliţiştii spun cã în urma accidentului au rezultat doar trei victime omeneşti, douã femei şi un bãrbat.

Accident ambiguu pentru echipele de intervenţie alexãndrene. P. Daniel de 45 de ani din Caracal, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism în Alexandria, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” amplasat la ieşirea din parcarea hypermarketului Kaufland spre strada Bucureşti şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de T. Marian de 66 de ani din Bucureşti.

image

Potrivit unui comunicat al poliţiei judeţene, “în urma accidentului au rezultat trei victime omeneşti, douã femei şi un bãrbat, toate pasagere în autoturismul al cãrui conducãtor nu a acordat prioritate de trecere, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale”.

De cealaltã parte, însã, pompierii spun cã în urma accidentului a fost vorba despre 4 victime.
“Echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Alexandria a fost solicitat sã intervinã pentru scoaterea a patru victime, 3 adulţi şi un minor,  prinse între tablele contorsionate ale unui autoturism Dacia Logan, ce a intrat în coliziune cu o furgonetã Volkswagen”, se aratã într-un comunicat al ISU Teleorman.

Trebuie spus cã, deşi nu a avut nici o vinã, conducãtorul autoturismului lovit se afla sub influenţa bãuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o concentraţie alcoolicã de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poate în zilele urmãtoare atât poliţia, cât şi pompierii vor cãdea la pace şi vom afla cu certitudine despre câte victime a fost vorba în nefericitul accident.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite