A furat în ziua de Paşte, dar l-a bătut Dumnezeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din ce în ce mai mulţi şoferi dau dovadă de inconştienţă
Din ce în ce mai mulţi şoferi dau dovadă de inconştienţă

Un tânăr din comuna Drăgăneşti Vlaşca şi-a dorit să petreacă Paştele într-un mod inedit. Dorindu-şi senzaţii tari, bărbatul de 25 de ani şi-a “făcut curaj” cu câteva pahare de alcool, după care i-a subtilizat maşina unui vecin. Aventura nu a durat însă foarte mult, maşina furată fiind izbită într-un stâlp electric.

În ziua de Paşte, B. Viorel de 25 ani din comuna Drăgăneşti Vlaşca, în timp ce circula cu un autoturism pe o stradă comunală din Bujoreni, având alte preocupări în timpul conducerii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul acestuia.

Conducătorul auto a fost găsit la scurt timp după producerea accidentului, poliţiştii stabilind că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0,58 mg/l în aerul expirat şi nu poseda permis de conducere. Mai mult decât atât, autoturismul fusese sustras de la un cetăţean din aceeaşi localitate, în aceeaşi zi.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului şi vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a unei pasagere.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite