Noul prefect de Teleorman depune astăzi jurământul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zorinel Niculcea este, oficial, noul prefect de Teleorman. Acesta îi ia locul lui Teodor Niţulescu, cel care a demisionat din această funcţie în urmă cu o lună pentru a se putea înscrie în bătălia pentru şefia CJ Teleorman. Ceremonia de învestire are loc în această după-amiază în prezenţa secretarului de stat în MAI, Victor Paul Dobre.

Noul prefect al judeţului Teleorman, Zorinel Niculcea depune astăzi jurământul de învestitură. Guvernul a finalizat lista noilor prefecți și subprefecți, hotărârile aprobate de Executiv fiind publicate vineri seară în Monitorul Oficial. Guvernul a decis ca Zorinel Niculcea să îi ia locul lui Teodor Niţulescu.

Zorinel Niculcea se întoarce la şefia Prefecturii Teleorman după doar 3 ani de pauză, acesta ocupând funcţia de prefect în perioada 6 august 2007 – 29 ianuarie 2009.

Astăzi, la ora 15.00, la Palatul Administrativ din Alexandria, va avea loc ceremonia de învestire a lui Zorinel Niculcea în functia de prefect. La ceremonie va fi prezent și secretarul de stat în MAI, Victor Paul Dobre.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe alexandria@adevarul.ro sau pe messenger adevarulalexandria@yahoo.com sau la numărul de telefon 0729.729.361

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite