Liviu Dragnea s-a hotărât: candidează la Camera Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragnea este hotărât să renunţe la Consiliul Judeţean Teleorman pentru un post de deputat
Dragnea este hotărât să renunţe la Consiliul Judeţean Teleorman pentru un post de deputat

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, secretar general al PSD va candida la alegerile parlamentare. El s-a decis să-şi încerce norocul pentru un fotoliu de deputat în colegiul Alexandria.

După 12 ani de şefie la Consiliul Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea vrea să-şi încerce norocul şi în Parlament. Secretarul general al PSD va candida la alegerile parlamentare din luna decembrie pentru un post de deputat în colegiul Alexandria.

Liviu Dragnea a fost ales preşedinte al CJ Teleorman în iunie 2000, sub sigla Partidului Democrat. De atunci a reuşit să câştige toate bătăliile electorale pentru ocuparea acestui post.

Dragnea a reuşit să-şi convingă şi cei mai loiali primari din judeţ să lase administraţia locală pentru Legislativ. Pentru un fotoliu de senator va candida şi cel mai longeviv primar de municipiu din judeţ, Nicolae Mohanu din Turnu Măgurele. Este de meserie profesor de educaţie fizică şi sport. A candidat la Primăria municipiului în 1996 şi de atunci este neînfrânt.

Nicolae Mohanu - primar Turnu Măgurele

Primarul Nicolae Mohanu, suprins de distincţia primită

Un alt pesedist marcant în judeţul Teleorman, care a reuşit mereu să aducă voturi însemnate partidului, este Petrică Pârvu, primarul oraşului Zimnicea. El a fost convins de Dragnea să candideze pentru un post de deputat. Petrică Pârvu se poate număra şi el printre cei mai longevivi primari, la alegerile din iunie fiind ales pentru cel de-al patrulea mandat.

Petrică Pârvu - primar Zimnicea

Primar Petre Parvu

Trebuie spus că cele mai mari victorii în alegeri le-a obţinut primarul din cel mai sudic oraş al ţării, Zimnicea. La toate scrutinele la care a participat până în prezent, Petre Pârvu a reuşit să obţină peste 85 la sută dintre voturile zimnicenilor.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite