Reţea specializată în contrabanda cu ţigări şi alcool desctructurată de poliţiştii teleormăneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările confiscate nu purtau însemnele fiscale legale
Ţigările confiscate nu purtau însemnele fiscale legale

Şase “afacerişti” teleormăneni au necazuri, după ce au fost prinşi de ofiţerii de la Investigarea Fraudelor comercializând ţigarete şi băuturi spirtoase în mod ilegal. Oamenii legii au confiscate de la "patroni" peste 7.000 de ţigarete şi 300 de litri de băuturi spirtoase.

O reţea care se îndeletnicea cu comerţul ilegal de ţigări şi băuturi alcoolice a fost anihilată de poliţişti teleormăneni.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Teleorman, împreună poliţiştii din oraşul Zimnicea şi ajutaţi de Serviciul de Intervenţie Rapidă au efectuat şase percheziţii domiciliare în Zimnicea şi Fântânele. Cu acest prilej au dost găsit şi confiscate un număr de 7.020 pachete de ţigări care nu aveau timbru sau aveau timbru specific Republicii Moldova. De asemenea, au mai fost confiscaţi şi 325 litri de băuturi alcoolice care nu aveau banderole fiscale.

“Poliţiştii au descoperit 7020 de ţigarete, care proveneau din Republica Moldova şi din Ucraina. Acestea au fost ridicate în vederea cercetărilor, întrucât nu aveau aplicat marcaj fiscal corespunzător. De asemenea, au fost ridicaţi şi 325 de litrii băuturi spirtoase fără marcaj fiscal”, se arată într-un comunicat al IPJ Teleorman semnat de purtătorul de cuvânt, Adrian Ilicea.

Bunurile respective au fost gasite  la trei dintre cele şase locaţii percheziţionate. Pe numele suspecţilor a fost întocmit dosar penal.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite