A ars de viu în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un teleormănean se zbate între viaţă şi moarte după ce a ars de viu în propria casă.  În momentul în care a fost găsit de echipele de salvare, bărbatul suferise arsuri pe circa 50 la sută din suprafața corpului.

Pentru stingerea focului la casa bărbatului s-au deplasat două echipaje de pompieri formate din 8 subofițeri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD, gata să acorde primul ajutor persoanelor rănite.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga casă de locuit, iar în interior a fost găsit proprietarul ce suferise arsuri pe circa 50 la sută din suprafața corpului. Acesta a fost scos și predat echipajului SMURD, care după ce i-a acordat primul ajutor l-a transportat la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede.

Intervenția, îngreunată din cauza vântului puternic ce a favorizat propagarea focului la aproape întreaga casă de locuit, a fost finalizată după aproape trei ore, incendiul fiind localizat și lichidat.

Din cercetările efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, se pare că vinovat de acest eveniment se face un scurtcircuit, produs în bucătăria casei de locuit la un cablu electric defect și neizolat corespunzător.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite