FOTOGALERIE/Candidaţii PPDD Teleorman s-au înscris oficial în lupta electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A patra formaţiune politică intrată în lupta pentru un fotoliu de parlamentar în judeţul Teleorman este PP-DD. Conducerea formaţiunii politice a depus în această seară lista celor 9 candidaţi. Şeful de campanie este Samuel Calotă.

Candidaţii filialei teleormănene a Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) şi-au depus, astăzi, dosarele la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) în vederea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Aceştia s-au arătat destul de încrezători în şansele lor.

Şeful de campanie este fostul vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Samuel Calotă. Potrivit acestia, formaţiunea îşi propune ca după aceste alegeri, PPDD să obţină, la redistribuire, cel puţin un fotoliu de deputat în judeţul nostru.

Samuel Calotă - şef de campanie PP-DD Teleorman

image

„Mi s-a făcut de la nivel naţional propunerea de a fi şef de campanie pentru candidaţii PP-DD din Teleorman şi am spus că propunerea nu mă deranjează, chiar mă onorează să mă ocup de campania celor din PP-DD.  Vreau să aduc cât mai multe voturi pentru PP-DD la nivel de judeţ şi sper ca cele mai multe să fie pentru candidatul de pe colegiul Alexandria, pe care, cu sinceritate, am recunoscut că îl susţin”, a declarat şeful de campanie al PPDD, Samuel Calotă.

Cel mai puternic candidat al formaţiunii, în judeţul Teleorman, este Alin Bucur. Acesta va intra în luptă pentru un fotoliu de deputat în Colegiul 3 – Alexandria, adică este contracandidatul lui Liviu Dragnea.

Alin Bucur este contracandidatul lui Liviu Dragnea

image

Alin Bucur nu a mai avut legături cu viaţa politică, dar are o bogată experienţă în afaceri fiind singurul producător privat de energie electrică şi energie termică din Bucureşti. Tatăl său, Costel Bucur a fost patronul echipei de fotbal Gloria Buzău.

„Fiind nou în politică pentru mine este o onoare să lupt contra lui Liviu Dragnea. Cu toate acestea spre să reuşesc să adun cele mai multe voturi pe Colegiul 3”, a declarat la câteva minute după depunerea candidaturii, Alin Bucur.

A fost convins să intre într-o bătălie politică de către Samuel Calotă. „Mi s-a propus să fiu şef de campanie pentru candidaţii PP-DD din Teleorman şi am spus că propunerea nu mă deranjează, chiar mă onorează. Eu vroiam să mă ocup doar de campania candidatului pe care îl susţin, este vorba despre Alin Bucur. Şansele pe care le acord candidatului pe care îl îndrăgesc cel mai mult sunt destul de bune”, a precizat şeful de campanie al PPDD, Samuel Calotă.

O parte dintre candidaţii PP-DD Teleorman

image

Candidaţii PP-DD intraţi în cursa pentru un fotoliu de parlamentar de Teleorman sunt:

Camera Deputaţilor

Colegiul 1 (Turnu Măgurele) – Marin Ene
Colegiul 2 (Zimnicea) -  Emil Rezeanu
Colegiul 3 (Alexandria) – Alin Bucur
Colegiul 4 (Videle) – Lucian Iotu
Colegiul 5 (Roşiorii de Vede) – Tudor Neagu
Colegiul 6 (Rural) – Ionela Florea

Senat

Colegiul 1 (cuprinde colegiile 1 şi 2 pentru Camera Deputaţilor) – Florinel Dumitrescu
Colegiul 2 (cuprinde colegiile 3 şi 4 pentru Camera Deputaţilor) – Stelică Tălpigă
Colegiul 3 (cuprinde colegiile 5 şi 6 pentru Camera Deputaţilor) – Gabriel Marian Grigore

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

image
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite