Conducerea ARD Teleorman speră să obţină patru fotolii de parlamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea ARD Teleorman şi-a finalizat strategia pentru alegerile parlamentare din decembrie. Aceştia vor merge pe o campanie de tipul “door-to-door” (din uşă în uşă), în urma căreia speră să obţină patru fotolii de parlamentar.

Candidaţii ARD Teleorman pentru alegerile parlamentare sunt pregătiţi pentru lupta electorală. Aceştia „şi-au făcut temele” şi au ajuns la concluzia că la finalul alegerilor vor număra patru mandate de parlamentari.

Şi pentru că alegerile bat la uşă, iar mare parte din candidaţii pe care ARD i-a aruncat în bătălia electorală sunt necunoscuţi, preşedintele PDL Teleorman, Marian Zlotea a încercat să le facă puţin lobby, dar să le dea şi puţin curaj, motiv pentru care a organizat o conferinţă de presă. Rând pe rând, candidaţii s-au prezentat şi au vorbit despre strategia pe care o vor adopta în alegeri.

image

Discursul cel mai amplu i-a aparţinut deputatului Adrian Florescu, principalul contracandidat al lui Liviu Dragnea. Acesta a atras atenţia asupra problemelor economice pe care le întâmpină judeţul nostru şi nu a ratat ocazia să-l „înţepe” puţin pe Dragnea, semn că a început deja campania.

„Toată lumea recunoaşte, inclusiv eu, că Liviu Dragnea a reuşit în politică, parcurgând cu succes drumul de la simplu militant, la funcţia de secretar general al PSD şi la calitatea de şef de campanie al USL. Dar dacă Liviu Dragnea a evoluat în plan personal peste orice aşteptări nu acelaşi lucru se poate spune despre judeţul pe care l-a păstorit atâţia ani”, a precizat Florescu.

La rândul său, preşedintele interimar al PDL Teleorman, Marian Zlotea, cel care este şi candidat pentru un post de senator în Colegiul 3, a declarat că speră ca rezultatele obţinute de PDL Teleorman să fie foarte bune. Mai mult decât atât, el a adăugat că se aşteaptă ca organizaţia judeţeană să obţină patru fotolii de parlamentar.

Candidaţii ARD Teleorman pentru Camera Deputaţilor sunt: Colegiul 1 – Laurenţiu Teodor Bărbulescu, Colegiul 2 - Tiberiu Dan Neamu, Colegiul 3 – Adrian Florescu, Colegiul 4 – Lucian Militaru, Colegiul 5 – Gabriel Stoicovici şi Colegiul 6 – Adrian Didă.

Pentru Senat candidează: Colegiul 1– Dorina Ţelea, Colegiul 2 – Marin Ţole şi Colegiul 3 – Marian Zlotea.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

image
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite