Teleormăneanul la teleormănean trage! Au plecat la tratement balneoclimateric, dar au avut parte de tratamentul medicilor de la ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O teleormăneancă a fost rănită la Călimăneşti într-un carambol produs de alt teleormănean
O teleormăneancă a fost rănită la Călimăneşti într-un carambol produs de alt teleormănean

Un teleormănean din Videle a provocat un accident în lanţ în oraşul Călimăneşti, din judeţul Vâlcea. În urma carambolului singura care a avut de suferit a fost o femeie din comuna Nanov, judeţul Teleorman, pasageră într-o altă maşină.

Două familii de teleormăneni plecaţi la tratament în oraşul Călimăneşti din judeţul Vâlcea şi-au terminat concediul mai repede decât s-au aşteptat şi într-un mod nu foarte plăcut. Autoturismele lor au fost implicate într-un accident rutier în lanţ, produs chiar de către unul dintre ei.

"Liviu F. de 43 de ani, din oraşul Videle, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen în oraşul Călimăneşti, judeţul Vâlcea, nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers faţă de un autoturism marca Skoda, intrând în coliziune faţă-spate. În urma impactului, autoturismul marca Skoda a fost proiectat cu partea stângă faţă în partea dreapta spate a unui alt autoturism marca Dacia, care circula în faţa sa, pe acelaşi sens de mers. Din accident a rezultat rănirea Lilianei G., de 44 de ani, din comuna Nanov, judeţul Teleorman, pasager pe bancheta din spate a auto marca Skoda ", a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite