Victor Ponta nu-i cumpără cadou lui Traian Băsescu, dar îi transmite o scrisoare de felicitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta nu a uitat de ziua preşedintelui României, Traian Băsescu şi spune că-i va transmite acestuia o scisoare de felicitare. Mai mult decât atât, şeful Executivului a precizat că păstrează un dialog cu şeful statului şi „nu se pune problema vreunui blocaj” între instituţia Guvernului şi a Preşedinţiei.

Preşedintele României, Traian Băsescu va primi mâine, cu ocazia aniversării zilei de naştere, o scrisoare de felicitare din partea premierului Victor Ponta. Prezent la Alexandria cu prilejul  ceremoniei de semnare a ordinului de începere a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Judeţean, şeful Executivului a declarat că nu i-a cumpărat un cadou şefului statului, dar cu siguranţă îi va transmite o scrisoare de felicitare.

image

„În mod sigur voi transmite, Serviciul de protocol al Guvernului va transmite mâine scrisoarea de felicitare”, a precizat Victor Ponta.

Întrebat dacă în ultima perioadă a mai comunicat instituţional cu preşedintele Băsescu, Victor Ponta a răspuns afirmativ, precizand că "nu se pune problema vreunui blocaj".

"Sigur că am comunicat, pe toate temele care ţin de activitatea instituţională între preşedinte şi primul-ministru. După cum ştiţi foarte bine sunt acţiuni de politică externă, sunt decrete pe care trebuie să le semnăm amândoi. Nu se pune problema vreunui blocaj", a adăugat Victor Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, mâine, 61 de ani.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite