Municipalitatea a premiat cele mai frumoase spaţii verzi din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Municipalitatea a premiat cele mai frumoase spaţii verzi din oraş
Municipalitatea a premiat cele mai frumoase spaţii verzi din oraş

Municipalitatea a oferit premii familiilor de alexăndreni care şi-au creat cel mai frumos spaţiu verde din faţa locuinţelor şi de pe balcoane. A devenit deja o tradiţie ca de zilele municipiului, autorităţile să dea acest titlu unor oameni care îngrijesc rodurile din faţa caselor şi împodobesc balcoanele apartamentelor cu ghivece de flori ornamentale.

Primarul Alexandriei, Victor Drăguşin, alături de angajaţii Administraţiei Domeniului Public, au pornit de dimineaţă prin oraş pentru a înmâna diplomele şi premiile pentru cele mai reuşite oaze de verdeaţă. Aceste premii se acordă de 18 ani, odată cu organizarea primei ediţii a zilelor oraşului. Cu acest prilej, edilul-şef al municipiului a declarat că îşi doreşte să vadă cât mai mulţi alexăndreni care plantează flori în faţa scării sau curţii.

Recompensele acordate de municipalitate au constat în aparate şi maşini de tuns iarba, glastre cu flori şi alte produse specifice grădinăritului şi horticulturii.

În fiecare an, de zilele municipiului, angajaţii ADP întocmesc o listă cu locurile care au cele mai frumoase spaţii verzi, iar proprietarii sunt premiaţi de primar.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite