Povestitorul Drăguşin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Drăguşin a citit poveşti şcolarilor şi preşcolarilor
Primarul Drăguşin a citit poveşti şcolarilor şi preşcolarilor

Preţ de câteva minute, edilul-şef al Alexandriei, Victor Drăguşin s-a transformat în povestitor. În cadrul acţiunii „ Săptămâna familiei, săptămâna fără televizor", Biblioteca Judeţeană „ Marin Preda" din Alexandria a găzduit o sesiune de lecturi inedită, în care povestitor a fost chiar primarul municipiului reşedinţă de judeţ.

Primarul Alexandriei, Victor Drăguşin a lăsat la o parte pentru câteva minute problemele urbei şi a îmbrăcat haina “părintelui responsabil”.  Acesta a lecturat două poveşti “Fata babei şi fata moşneagului” şi fabula “Greierele şi furnica”.

La final, audienţa formată din şcolari şi preşcolari i-au povestit primarului ceea ce au reţinut din lectura sa. În semn de apreciere, edilul-şef i-a recompensat pe micuţi. Preşcolarii au primit câte un abecedar, iar elevii din ciclul primar au primit romanul „Aventurile lui Tom Sowyer”.

Este pentru a doua oară când edilul municipiului Alexandria este invitat să citească poveşti copiilor. Acum un an, Victor Drăguşin a ales „Prietenul lui Bocănilă" şi „Pupici pentru tătici".

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite