FOTO La Alexandria, Ziua Unirii a fost politizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mica Unire, sărbătorită astăzi şi la Alexandria, a fost, aşa cum era de aşteptat, politizată. Evenimentul s-a bucurat de o prezenţă destul de mare, atât din partea autorităţilor publice locale şi judeţene, cât şi din partea oamenilor de rând. Doar adversarii politici nu s-au suportat reciproc.

Împlinirea a 153 de ani de la Unirea Principatelor Române a fost marcată şi la  Alexandria, ca în fiecare an. În fata statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, doar doi dintre parlamentarii de Teleorman, preoţi, jandarmi, pompieri, oameni politici, elevi, dar şi cetăţenii judeţului.

Vezi aici fotogalerie!

Din păcate, aşa cum era de aşteptat în an electoral, reprezentanţii USL-ului în teritoriu, în speţă vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Ilie Bălan şi edilul-şef Victor Drăguşin nu s-au putut abţine să nu transforme ziua de astăzi în prilej de susţinere a unor discursuri electorale.

Mai mult, oamenii politici prezenţi la eveniment au păstrat distanţa unii faţa de alţii, fiind, practic, împărtiţi în două tabere: într-o parte s-au aflat politicienii USL-ului, în alta parte, membrii PD-L.

Hora Unirii, i-a surprins, însă, pe toţi actorii de pe scena politică teleormăneană mână în mână, alături şi de alexăndrenii de rând.

Ceremonialul dedicat celor 153 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri s-a încheiat cu depunerea de coroane.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite