Traficanţii de droguri teleormăneni rămân după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascații au încătuşat 3 suspecţi teleormăneni
Mascații au încătuşat 3 suspecţi teleormăneni

Tinerii teleormăneni din grupul infracţional specializat în traficul de droguri, destructurat ieri dimineaţă de DIICOT, rămân după gratii. Ei au primit din partea magistraţilor judecătoriei Teleorman mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc.

Patru tineri, trei din municipiul Turnu Măgurele şi unul din Bucureşti, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurori D.I.I.C.O.T. în urma mai multor percheziţii domiciliare. Tinerii sunt suspectaţi de trafic de cannabis.

Mai exact, Marian Alin Stroe, de 23 de ani, Alexandru Eduard Dache, de 18 ani şi Cătălin Andrei Nedelea, de 20 de ani, din Turnu Măgurele, sunt suspectaţi că au confecţionat ţigări cu cannabis, pe care le-au vândut către diverşi consumatori.

Din investigaţiile efectuate a reieşit că drogurile au fost cumpărate de suspecţi de la un tânăr de 20 de ani din Bucureşti.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, 21 ţigarete cu cannabis, foiţe din hârtie, filtre şi un dispozitiv de confecţionat ţigări.

Cei patru suspecţi, pe numele cărora erau emise mandate de aducere, au fost conduşi de poliţişti la sediul D.I.I.C.O.T., pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc, iar aseară au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Totodată, au fost audiaţi şi o parte din cei aproximativ 20 de consumatori care au fost identificaţi de poliţişti, majoritatea acestora fiind tineri cu vârsta până în 25 de ani.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite