Sfânta îmbulzeală - Video

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îmbulzeală în numele credintei, la Ţigăneşti. Sute de credincioşi s-au călcat în picioare şi s-au îmbrâncit cu jandarmii, ca să ajungă în altarul Bisericii Mănăstirii Sfântul Gheorghe.

Doamne, apără şi păzeşte! Îmbulzeală în curtea Mănăstirii Sfântul Gheorghe din Ţigăneşti. Imediat după slujba de târnosire a bisericii, sute de credincioşi s-au împins, s-au certat ca la uşa cortului şi şi-au dat coate ca să ajungă mai repede în altar. Nici măcar preoţii sau jandarmii nu au reuşit să îi liniştească pe oameni.

image

Mănăstirea Sfântul Mare Mucenic Gheorghe a luat fiinta în luna aprilie 2004, când s-a hotărât ca aşezământul să fie zidit în extravilanul comunei Ţigăneştin şi să aibă, după dorinţa ctitorilor, regim alimentar fără carne.

Piatra de temelie a fost pusă la data de 10 decembrie 2004, iar lucrările de construire a mănăstirii au fost încredinţate părintelui ieroschimonah Prodromos Bele Vasile.

Astfel că după 8 ani, în data de 6 mai 2012, Prea Sfinţitul Părinte Galaction, a târnosit Biserica Mănăstirii Sfântul Gheorghe  - Ţigăneşti.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite