Mama care şi-a sugrumat copilul a fost externată din spitalul de psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost externată din Spitalul de Psihiatrie din Poroschia
Femeia a fost externată din Spitalul de Psihiatrie din Poroschia

Femeia care şi-a sugrumat băieţelul în vârstă de 6 anişori a fost externată din Spitalul de Psihiatrie Poroschia. Ea a fost supusă mai multor teste pentru a se stabili dacă în momentul comiterii faptei a avut sau nu discernământ. Externarea a fost posibilă cu acordul procurorilor, femeia aflându-se în continuare sub tratament.

Mama care şi-a sugrumat copilul a fost externată din Spitalul de Psihiatrie. După ce a fost supusă, timp de o săptămână, mai multor teste pentru a se stabili cu certitudine dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei, femeia a părăsit Spitalul din Poroschia. Externarea s-a produs cu acordul procurorilor care se ocupă de caz, principala condiţie impusă de aceştia fiind continuarea tratamentului de specialitate la domiciliu.

Copilul a fost sugrumat de propria mama

Nenorocirea s-a petrecut la începutul lunii octombrie. Într-un acces de furie, femeia l-a stâns de gât pe băieţelul său de numai 6 ani până când l-a lăsat inconştient. Când a realizat ce a făcut, a anunţat vecinii şi a sunat la 112. Cei care l-au vazut pe copil imediat după ce a fost strâns de gât spun că micuţul era mai mult mort decât viu şi de-abia când medicii de pe ambulanţă i-au acordat primul ajutor a început să-şi revină.

Casa în care s-a produs nenorocirea

Alexandria - Copil sugrumat de propria mama

Vecinii au declarat că în momentul în care au intrat în casă copilul nu mai mişca, avea spume la gură şi făcuse pe el de frică.

Cea care l-a sugrumat pe micuţ îl abandonase, practic, lasându-l în grija tatălui şi a bunicii. Mai mult, ea însăşi a încercat în mai multe rânduri să-şi ia zilele.

Între timp a fost externat şi micuţul care îşi va continua viaţa alături de tatăl său. El primeşte şi consiliere psihologică pentru a putea trece mai repede peste acest incident nefericit.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite