Viceprimar Iulian Voicu: la Roşiorii de Vede seceta ne-a binecuvântat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru viceprimarul Iulian Voicu, seceta este o binecuvântare
Pentru viceprimarul Iulian Voicu, seceta este o binecuvântare

Din categoria, “dacă tăcea, filozof rămânea”, viceprimarul din Roşiorii de Vede, Iulian Voicu vrea cu tot dinadinsul să se facă şi el remarcat. Acesta îi mulţumeşte lui Dumnezeu că a “binecuvântat oraşul cu secetă şi climă caldă”.

Vioara a doua din municipiul Roşiorii de Vede, viceprimarul Iulian Voicu, vrea să-şi facă numele cunoscut. Pentru că n-a prea reuşit să iasă în evidenţă în cei 4 ani de mandat, vicele Voicu încearcă să “îngraşe porcul în ajunul Crăciunului”. Nu există manifestare în Roşiori fără ca acesta să nu participe şi să ţină un “speech”.

Ultimul discurs l-a avut aseară, cu ocazia “Earth hour”. Cu acest prilej, viceprimarul a încercat să le explice celor prezenţi la manifestare faptul că municipalitatea roşioreană este un luptător pentru protejarea mediului, iar din acest an vor fi demarate mai multe proiecte în domeniul energiei solare.

“Avem cinci investitori străini care sunt dispuşi să investească în localitatea noastră în panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică. Dacă la Roşiorii de Vede această climă caldă, seceta ne-a binecuvântat, căldura ne poate ajuta să producem energie electrică, energie care poate ajunge în casele noastre la costuri mult mai reduse decât ceea ce cumpărăm astăzi de la companiile naţionale de electricitate”, a spus viceprimarul Iulian Voicu, în lungul său discurs cu prilejul “Earth Hour”.

Se pare că domnul vice n-a învăţat în cei 4 ani petrecuţi în calitate de “al doilea bărbat al urbei” că atunci când nu ştii ceva mai bine te abţii de la comentarii. Poate mai are nevoie de încă 4 ani să înţeleagă aceste “dedesupturi” ale politicii.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite