UPDATE Poliţistul şi-a amanetat nu doar armamentul din dotare, ci şi insigna şi talonul maşinii cu girofar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un agent de poliţie din judeţul Teleorman şi-a amanetat pistolul şi muniţia din dotare pentru a face rost de bani. Omul legii a înstrăinat armamentul unui cetăţean de etnie rromă. În prezent, atât poliţistul cât şi cumpărătorul se află în arestul poliţiei judeţene fiind cercetaţi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

UPDATE

Noi dovezi cutremurătoare apar în cazul poliţistului roşiorean care şi-a amanetat pistolul şi muniţia din dotare pentru suma de 2500 lei. Un împătimit al jocurilor de noroc, omul legii a lăsat drept gaj şi legitimaţia de poliţist pentru suma de 500 de euro. Mai mult decât atât, se pare că poliţistul ar fi procedat la fel şi cu talonul autoturismului aflat în dotarea postului de poliţie.

Problemele financiare l-au făcut pe un agent de poliţie din judeţul Teleorman să-şi amaneteze armamentul din dotare. Tranzacţia s-a produs în municipiul Roşiorii de Vede, locul unde atât poliţistul, cât şi cumpărătorul îşi aveau domiciliul. Fapta poliţistului a ajuns şi la urechilor superiorilor care au luat imediat măsuri.

„Este vorba despre un agent din cadrul IPJ Teleorman. Ancheta este derulată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Agentul este cercetat de procurori pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Atât poliţistul, cât şi persoana care a achiziţionat arma au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, completul de judecată a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Aflat în spatele gratiilor omul legii şi-a dat demisia din funcţia de agent, iar acum aşteaptă decizia instanţei. Se pare că tranzacţia a fost efectuată în urmă cu aproximativ o lună de zile, dar totul a fost ţinut sub tăcere.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite