Accident rutier urmat de incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul a fost stins în mai puțin de 10 minute
Incendiul a fost stins în mai puțin de 10 minute

Un banal accident de circulaţie era să se termine prost pentru doi bărbaţi din Roşiorii de Vede după ce maşina în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Din fericire au reuşit să iasă la timp de autoturism.

Pompierii roșioreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism Cielo, ce fusese implicat într-un accident rutier pe strada Dorobanți, din municipiu. Sosiți la fața locului în cel mai scurt timp posibil, membrii echipajului de intervenție au constatat că focul se manifesta la compartimentul motor cu posibilitatea extinderii flăcărilor la restul mașinii.

Incendiul a fost localizat și lichidat în mai puțin de 10 minute. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că incendiul s-a produs după ce, cu puţin timp în urmă, conducătorul autoturismului, a pierdut controlul volanului, izbindu-se de un pod de metal și ciment. În urma impactului se pare că s-au produs scurgeri de combustibil pe carosabil, iar din cauza scânteilor mecanice incendiul a fost generat. Conducătorul auto și pasagerul din dreapta față au reușit să iasă din mașină la timp.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite