Tragedie în lanţ: 2 morţi şi trei răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roşioreanul va avea doi oameni pe conştiinţă
Roşioreanul va avea doi oameni pe conştiinţă

Un roşiorean a fost implicat într-un grav accident de circulaţie petrecut pe drumurile patriei. În cumplitul accident rutier şi-au pierdut viaţa 2 persoane, iar alte 3 se află în stare foarte gravă la spital. În tragedie a fost implicat un autoturism şi 4 tiruri.

Două persoane au murit și alte trei au fost rănite în urma unui eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și patru autovehicule de tonaj greu. Accidentul s-a produs în judeţul Argeş.

Nicolae Ciobanu (39 de ani), din comuna Costești, Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul marca Seat Leon, s-a angajat în depășirea unui autovehicul, intrând în coliziune cu autoutilitara marca Roman ce tracta o remorcă, proprietatea SC Sandu Trans SRL Rosiorii de Vede. Aceasta din urmă era condusă regulamentar, din sens opus, de Săndel Boeraşu (48 de ani) din Roșiorii de Vede, conducător auto la societatea menționată.

În urma impactului, Seatul a fost proiectat într-un autotractor marca Renault, de unde a ricoşat și într-un Iveco. De asemenea, și Iveco-ul a fost apoi proiectat într-un autotractor Volvo. Din accident a rezultat decesul conducătorului Seatului și a pasagerei din dreapta, o femeie în vârstă de 41 de ani, precum și vătămarea corporală gravă a altor trei persoane. Răniții au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

A fost nevoie de intervenția a două echipaje de descarcerare pentru a recupera victimele dintre fiare, iar traficul în zonă a fost blocat în totalitate aproximativ 2 ore și 30 minute.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite