PDL şi PNŢCD candidează sub titulatura Alianţa pentru Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PDL şi PNŢCD candidează sub titulatura Alianţa pentru Teleorman
PDL şi PNŢCD candidează sub titulatura Alianţa pentru Teleorman

Democraţii şi ţărăniştii teleormăneni au pus-o de o alianţă! Conducerea PDL Teleorman a decis să meargă „la braţ” la alegerile locale din această vară alături de PNŢCD sub titulatura „Alianţa pentru Teleorman, PDL-PNŢCD”.

O nouă alianţă a luat fiinţă în aceste zile pe scena politică teleormăneană. PDL a dat mâna cu PNŢCD şi vor intra împreună în bătălia electrorală din această vară sub titulatura, Alianţa pentru Teleorman. Anunţul aceastei alianţe a fost făcut de preşedinţii celor două formaţiuni politice, Lucian Militaru şi George Pârjol.

„În urma unei analize profunde făcute de organizaţia judeţeană, împreună cu Organizaţia Judeţeană PNŢCD, am hotărât realizarea Alianţei pentru Teleorman, PDL-PNŢCD şi aceasta va fi forma în care vom candida la alegerile locale din judeţul Teleorman de anul acesta. Sigla va fi cu însemnele celor două partide. Această alternativă reprezintă o şansă privind deschiderea acestui judeţ. Din păcate, de prea mulţi ani acest judeţ este închis, este orientat către un segment extrem de mic şi de oameni dar şi de entităţi economice, care, iată, se dovedeşte pe zi ce trece că se dezvoltă foarte mult, în timp ce judeţul sărăceşte”, a declarat Lucian Militaru, preşedinte PDL Teleorman.

De cealaltă parte, omologul său de la PNŢCD a spus că Alianţa pentru Teleorman vine ca un răspuns la Uniunea Social Liberală.

„Mulţumesc PDL pentru realizarea acestei alianţe, o structură politică menită să promoveze integritatea umană şi solidaritatea, în antiteză cu cealaltă formaţiune politică, USL, care din punctul nostru de vedere reprezintă o formă de umilire umană şi aducerea populaţiei Teleormanului în stadiul de a sta cu mâna întinsă. Împreună dorim să schimbăm faţa judeţului Teleorman, dintr-un judeţ al sărăciei, într-un judeţ al demnităţii, al solidarităţii”, a declarat George Pârjol, preşedintele PNŢCD Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite