Gest civic din partea unui teleormănean aflat la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teleormăneanul a înapoiat păgubitei portofelul
Teleormăneanul a înapoiat păgubitei portofelul

Mai există şi astfel de oameni! Un bărbat din comuna teleormăneană Orbeasca, aflat în concediu pe litoralul românesc, a găsit un portofel cu acte şi bani al unei femei în vârstă de 81 de ani. Din fericire, conştiinţa nu l-a lăsat să păstreze banii găsiţi şi a apelat la jandarmerie pentru a o găsi pe femeie.

A găsit un portofel şi l-a înapoiat păgubitei. Este povestea unui teleormănean aflat în concediu în Vama Veche.

O octogenară din Covasna şi-a pierdut în Vama Veche portofelul cu acte, bani şi biletele CFR. Din fericire, acestea au fost găsite de Daniel, un tânăr de 32 de ani din Orbeasca, judeţul Teleorman.

Tânărul a sesizat un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în Vama Veche despre faptul că a găsit un portofel din plastic. În interior se aflau actele de identitate pe numele Salanei P. (81 de ani) din Sfântul Gheorghe, Covasna, suma de 78 lei, trei bilete C.F.R. şi o carte de vizită.

Jandarmii au sunat la numărul de telefon de pe cartea de vizită şi au dat de prietenul de familie al celei care a pierdut portofelul. Acesta le-a dat numărul de telefon mobil a femeii, care a fost contactactă telefonic pentru a intra în posesia bunului.

Bătrâna a confirmat că nu lipseşte nimic din portofel, acesta fiindu-i predat pe bază de proces verbal.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite