Bătăi, cuţite şi dosare penale în comuna Măgura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Ciolanu” în transformă pe unii oameni în adevărate bestii. Un candidat la primăria comunei Măgura s-a ales cu dosar penal după ce a ameninţat cu cuţitul un simpatizant al unui partid politic concurent. Mai mult decât atât, câteva minute mai târziu, acelaşi candidat, a luat la bătaie un alt bărbat, de această dată din satul Guruieni, pe care l-a băgat în spital.

Candidatul PNL la primăria comunei Măgura, Marian Lungu s-a transformat în ziua alegerilor în boxer profesionist. La câteva ore de la deschiderea urnelor acesta a ameninţat cu cuţitul un cetăţean din localitate, simpatizant al altui partid politic, şi i-a înţepat cauciucurile de la maşină.

Ca tabloul să fie complet, câteva minute mai târziu, un alt „adversar” politic a căzut pradă furiei lui Lungu. Un bărbat din satul Guruieni, comuna Măgura a fost bătut de acesta. Pe lângă bătaia primită, victima s-a ales şi cu roţile autoturismului distruse. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Alexandria pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii teleormăneni s-au sesizat în legătură cu acest caz şi au întocmit două dosare penale în aceste cazuri.
„În comuna Măgura au fost întocmite două dosare penale. Primul dintre ele pentru ameninţare şi distrugere, iar celălalt pentru lovire şi distrugere. Se efectuează cercetări urmând să se dispună o măsură legală prin Parchet”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta judeţului Teleorman: rezultate alegeri locale, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro!

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite