Valentin Boldea se plânge că-i sunt ascultate convorbirile chiar şi în Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Control la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă
Control la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă

Fratele mai mare al deputatului Mihail Boldea se află în Alexandria pentru un control la UPU de la Spitalul de Urgenţă. Doctorul Valentin Boldea este în judeţul nostru în calitate de director al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi. Acesta s-a plâns că-I sunt ascultate conversaţiile chiar şi când mănâncă.

O echipă de medici din Galaţi, printre care şi Valentin Boldea, se află de mai multe zile în Alexandria pentru un control la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă.

La începutul săptămânii trecute, subsecretarul de stat, Raed Arafat a emis un ordin prin care a cerut ca în toate unităţile de primiri urgenţe din ţară să se verifice modul în care au fost cheltuiţi banii alocaţi de minister strict pentru asistenţa de urgenţă. Ordinul a fost motivat de faptul că fondurile s-au dovedit insuficiente cu toate că ministerul a alocat sume însemnate şi existau semnale că mai mulţi directori de spitale din ţară au cheltuit o parte dintre banii pentru asistenţa de urgenţă ca să acopere „găurile" instituţiilor pe care le conduc.

Inclusiv pentru plata salariilor unor medici care lucrează în alte secţii ale spitalelor neavând tangenţă cu UPU decât pentru consultaţiile interclinice.
Aşa se face că, de aproape o săptâmănă, un auditor, un economist, un medic şi directorul DJSP Galaţi, doctorul Valentin Boldea verifică la Alexandria modul cum s-au cheltuit banii destinaţi UPU din octombrie 2010 şi până în prezent.

Despre conflictul dintre preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea şi managerul Spitalului, Florentina Cătrună vor afla şi reprezentanţii Ministerului Sănătăţii într-o informare a lui Valentin Boldea.

“Ceea ce pot să vă spun este că aici, la Alexandria, noi membrii echipei de la Galaţi am nimerit în mijlocul unei relaţii tensionate între conducerea spitalului şi celelalate autorităţi şi că am găsit o serie de nereguli pe care cel târziu mâine le vom comunica ministerului", a precizat dr. Valentin Boldea, directorul DJSP Galaţi.

Ca o picanterie, doctorul Boldea s-a plâns că, zilele trecute, în timp ce lua prânzul la un restaurant din municipiu, a trecut în revistă, împreună cu ceilalţi colegi din echipa pe care o conduce, o parte din neregulile controlate şi ulterior a avut parte de o surpriză când a citit acea discuţie într-un ziar.
„Cred că cineva a avut echipament de ascultare performant pentru că altfel nu pot să-mi explic accesul la acele informaţii care nu au fost făcute publice", ne-a spus doctorul Boldea.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite