AUDIO Liviu Dragnea jigneşte ziariştii care-i pun întrebări incomode

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea jigneşte ziariştii
Liviu Dragnea jigneşte ziariştii

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea se dă în spectacol şi jigneşte ziariştii teleormăneni. Acesta a făcut-o mincinoasă pe o colegă din presa locală după ce domnişoara a „îndrăznit” să-i adreseze o întrebare care nu i-a convenit.

Liviu Dragnea jigneşte jurnaliştii care-i pun întrebări incomode. Secretarul general al PSD i-a spus unei ziariste că este mincinoasă, în momentul în care a fost întrebat dacă de acum înainte Consiliul Judeţean va aloca bani Spitalului Judeţean de Urgeanţă pentru a putea funcţiona normal. Totul s-a întâmplat după şedinţa Consiliului Judeţean Teleorman, în cadrul unor declaraţii de presă.

Reporter: Doamna manager, Florentina Cătrună se plânge că din momentul în care a fost preluat Spitalul Judeţean de către Consiliul Judeţean Teleorman, cel din urmă nu a dat nici un ban către spital. De acum înainte va da Consiliul Judeţean bani spitalului?
Liviu Dragnea: Întrebarea mea este: minte dumneaei sau tu? E o întrebare timidă!
Reporter: Eu cu siguranţă nu mint!
Liviu Dragnea: Atunci înseamnă că minte dumneaei. Spitalul Judeţean nu a fost preluat de Consiliul Judeţean. Cred că sunt puţine şedinţele la care tu ai lipsit şi ştii foarte bine că noi discutăm aici în fiecare şedinţă că nu putem să intrăm în Spitalul Judeţean. Deci nu putem vorbi despre preluarea spitalului de către consiliu. Consiliul va da bani la spital, a mai şi dat bani la spital, dar nu putem da bani undeva unde ei nu pot s[ fie administraţi în mod legal pentru că acolo nu se poate aproba bugetul.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria a fost preluat în data de 14 iulie 2010 de către Consiliul Judeţean. Încă de la preluare, managerul spitalului s-a plâns de faptul că nu primeşte bani de la Consiliul Judeţean. Motivul invocat de preşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Dragnea fiind acela că din Consiliul de Administraţie al Spitalului nu face parte nici un reprezentant al Consiliului Judeţean.

Întrebarea reporterului a venit la doar câteva minute după ce consilierii au aprobat “numirea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Teleorman în Consiliile de administraţie ale unităţilor sanitare publice cu paturi, pentru care s-a preluat managementul asistenţei medicale”. În anul 2011, Spitalul Judeţean a funcţionat fără buget. Mai mult decât atât, nici până la această dată consilierii judeţeni n-au dorit să aprobe bugetul Spitalului Judeţean, motivul invocat fiind acelaşi: din Consiliul de Administraţie al Spitalului nu face parte nici un reprezentant al Consiliului Judeţean. Poate acum, odată cu alegerea celor 4 reprezentanţi ai CJ în Consiliul de Administraţie lucrurile vor intra în normalitate.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite