Dorel de Alexandria: un muncitor a lăsat în beznă sute de apartamente, după ce a perforat cu picamărul cablurile de energie electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Dorel” loveşte din nou. De această dată în Alexandria. Schimbarea unor ţevi de apă a lăsat sute de apartamente din zona 1 Mai din Alexandria fără energie electrică. Afectate de acest incident au fost şi firmele de cablu TV, internet şi telefonie. Dorel de Alexandria a reuşit performanţa să străpungă cu picamărul cablurile de energie electrică lăsând mii de alexăndreni în beznă.

Muncitorii români mai mult strică decât repară. Un ultim exemplu în acest sens s-a petrecut în Alexandria, în zona 1 Mai (blocurile 800). Veniţi să înlocuiască unele ţevile de apă învechite, muncitorii alexăndreni au spart la nimereală asfaltul reuşind să rupă cablurile de energie electrică.

Avaria s-a produs în jurul orei 15.00, în spatele staţiei de autobuz de la 1 Mai. Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenţie ale Electrica. Aceştia s-au chinuit mai bine de 3 ore să remedieze defecţiunile pricinuite de Dorel. Lipsa curentului a afectat şi companiile de cablu TV, telefonie şi internet.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar Dorel poate să mânuiască în continuare picamărul. În aceste condiţii nu trebuie să ne mai mire că la noi în ţară construcţiile şi reparaţiile durează atât de mult!

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite