Dispare calea ferată teleormăneană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şina de cale ferată urma să fie vândută la "fier vechi"
Şina de cale ferată urma să fie vândută la "fier vechi"

Furturile de la infrastructură feroviară au explodat în acest an. Patru persoane au fost reţinute de poliţişti, fiind cercetate pentru furt de componente de la calea ferată.

Se fură ca în codru de pe liniile de cale ferată din ţară. Nici judeţul Teleorman nu duce lipsă de hoţi care nu ţin cont că pot pune în pericol traficul feroviar. Poliţiştii TF Teleorman au pornit ofensiva împotriva acestor hoţi, care se dovedesc din ce în ce mai ingenioşi, iar lupta pare inegală.

Patru persoane sunt cercetate de poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Teleorman pentru sustragerea mai multor componente metalice de la calea ferată. M. Marius de 24 ani din Roşiorii de Vede, I. Marcel de 28 ani, P. Elvis de 20 ani şi P.F. de 17 ani, toţi trei din comuna Vităneşti, judeţul Teleorman sunt cercetaţi pentru sustragerea de componente metalice de la calea ferată pe relaţia Roşiori Nord – Măldăeni.

De asemenea, trei dintre suspecţi au sustras componente de cale ferată şi de pe relaţia Roşiori Nord – Atîrnaţi.

Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat”, „distrugere” şi „semnalizare falsă”. Instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe câte 29 de zile, pe numele celor trei suspecţi majori, urmând ca minorul să fie cercetat în stare de libertate.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite