CEZ Distribuţie închiriază stâlpii de electricitate pentru publicitatea electorală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CEZ Distribuţie avertizează partidele politice din judeţul Teleorman că afişele electorale lipite ilegal pe stâlpii de electricitate pot periclita siguranţa persoanelor. Cu toate acestea, CEZ Ditribuţie vrea să-şi rotunjească veniturile şi închiriază stâlpii de electricitate pentru publicitate electorală.

CEZ Distribuţie avertizează partidele politice din judeţul Teleorman asupra pericolului pe care îl reprezintă lipirea afişelor electorale în afara spaţiilor special amenajate. Este interzisă lipirea acestor afişe în locuri precum stâlpii liniilor electrice aeriene, tablourile de distribuţie sau uşile de acces în posturile de transformare.

Cu toate acestea, compania CEZ vrea să-şi rotunjească veniturile şi se oferă să închirieze stâlpii de electricitate pentru publicitate electorală.

Afişarea mesajelor electorale pe stâlpii liniilor electrice aeriene, tablourile de distribuţie sau uşile de acces în posturile de transformare este interzisă prin lege şi poate conduce la pericol de electrocutare.

Compania CEZ Distribuţie a transmis deja în acest sens adrese de informare Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Biroului Electoral Judeţean şi tuturor formaţiunilor politice din judeţul Teleorman, rezervându-şi dreptul de a se adresa organelor abilitate în cazul nerespectării acestor reglementări.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite