AJOFM şi ITM Teleorman şi-au schimbat programul de funcţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AJOFM şi ITM Teleorman şi-au schimbat programul de lucru
AJOFM şi ITM Teleorman şi-au schimbat programul de lucru

Ce două instituţii judeţene, ITM şi AJOFM  şi-a schimbat programul de activitate. Aşa se face că, începând de astăzi, programul Inspectoratului Teritorial de Muncă Teleorman este de luni până vineri, între orele 08.00 şi 16.00. Şi conducerea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman aduce la cunostiinţa beneficiarilor faptul că programul de lucru al instituţiei se desfăşoară, după un nou pro

Programul de lucru al AJOFM în zilele de luni, marţi, joi şi vineri începe la orele 8 şi se încheie la orele 16. Doar miercuri este o zi mai lungă, programul începe la aceeaşi oră şi se prelungeşte până la orele 18. Programul de audienţe se va desfăşura de luni până vineri, între orele 8 şi 16, de către Mihai Murar, director executiv sau Paul Marinesu, director executiv adjunct.

De cealaltă parte, programul de lucru al Inspectoratului Teritorial de Muncă Teleorman se desfăşoară zilnic între orele 8 şi 16. Programul pentru accesul la informaţii de interes public este zilnic între orele 8 şi 16, cu excepţia zilei de miercuri, atunci când programul se prelungeşte până la orele 18.
Programul de audienţe al inspectorului şef se desfăşoară în ziua de luni, între orele 14 şi 16.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite