Teatru de revistă la Alexandria !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scena Casei de Cultură din Alexandria va găzdui diseară, începând cu ora 19.00,  un spectacol de excepţie. Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Vasile Muraru, Nae Lăzărescu, Adrian Enache, Cristina Stamate, Adriana Trandafir sunt numai câţiva din actorii care vor pune în scenă spectacolul „ Revista Revistelor”.

 Alexăndrenii vor putea vedea cele mai reuşite momente artistice  selectate de-a lungul anulor din repertoriul Teatrului de revistă „ Constantin Tănase”. Pe lângă glume şi momente amuzante, show-ul include şi un program artistic susţinut de baletul teatrului  de revistă. Nu este primul spectacol din acest an la Alexandria, dar este primul la care biletele s-au epuizat foarte repede, dovadă faptul că alexăndrenii consideră show-ul drept un eveniment pe care nu au cum să îl rateze. „ Sala va fi arhiplină, cum demult nu a mai fost. S-au vândut toate biletele. Oamenii ştiu că vor avea parte de un spectacol excepţional „ ne-a spus Florenţa Stoica, casier la Casa de Cultură Teleorman.
Graţie iniţiativei primăriei de a subvenţiona aproape jumătate din costul biletului la spectacolul de revistă din această seară, alexăndrenii au plătit doar 30 de lei pentru a vedea pe aceeaşi scenă atâtea nume valoroase ale teatrului românesc. Este al doilea spectacol prezentat în mai puţin de o lună pe scena Casei de Cultură, la care alexăndrenii beneficiază de bilete subvenţionate, iar municipalitatea promite că va continua să aducă la Alexandria şi alte trupe de teatru.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite