Târg de kitch-uri pe centrul Alexandriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au invadat centrul oraşului cu inimioare de pluş de Valentine s Day şi cu mărţişoare de 1 Martie, comercianţii ambulanţi şi-au întins iar corturile în centrul oraşului, în preajma sărbătorilor Pascale.

 Aproximativ 20 de comercianţi ambulanţi încercă să atragă zilele acestea alexăndrenii care trec prin centrul oraşului spre tarabele din corturi. Numai că, pe tarabe se găseşte aproape orice, numai produse care să aibă legătură cu Paştele, nu. Alexăndrenii care trec prin târgul amenajat ad-hoc pe strada Libertăţii, pot cumpăra ciorapi de damă la 10 lei, colanţi din latex de  25 de lei, cu diferite culori şi modele, portofele de criză cu 10 lei, mărgele, coliere şi bijuterii de argint. Pe tarabe mai sunt expuse  maşinuţe, păpuşi, ursuleţi de pluş  şi inimioare , rămase de la sărbătoarea îndrăgostiţilor. Comercianţii recunosc că nu au produse tradiţionale de Paşte, dar spun că marfa lor se adresează alexăndrenilor care vor să cumpere cadouri ieftine de Paşte. „ Avem marfă ieftină , pentru oamenii care nu au bani. O bijuterie pentru doamne, o jucărie pentru copii sau o pereche de ciorapi. Este adevărat că nu se înghesuie lumea deocamdată, dar poate de săptămâna viitoare, poate vor veni. Astăzi, nu am vândut nimic, dar mai stau puţin”, ne-a spus Sandu Alecu, un comerciant din zona centrală.

Doar coşuleţe de ouă şi candele

Singurele produse care au legătură cu sărbătorile pascale sunt coşuleţele de ouă şi candelele. Primele se vând cu 25 de lei, iar celelalte cu preţuri care pleacă de la 5 lei. „ Am văzut coşuleţele şi mi se pare scumpe la 25 de lei. Iar lumânările sunt mai ieftine la supermarket”, ne-a spus Ioana Voicu, o alexăndreancă de 38 de ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite