Start la distracţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nala Cafe îşi redeschide din acest week-end porţile pentru alexăndrenii care vor să danseze,   iar alte două discoteci din judeţ  vin cu oferte tentante de distracţie .

Pentru că a trecut sezonul teraselor în aer liber şi a venit toamna, cele mai căutate discoteci din judeţ speră ca numărul clienţilor dornici de distracţie pe ritmuri moderne să crească.
Clubul Nala Cafe, situat pe strada Cuza Vodă  din Alexandria a funcţionat pe tot parcursul anului doar ca restaurant. Disco-barul de la etaj a fost închis pe perioada verii, deoarece majoritatea tinerilor au fost plecaţi în vacanţă sau au preferat să-şi petreacă serile pe terase în aer liber. Reprezentanţii clubului au ales să redeschidă discoteca din acest week-end, primul după începerea şcolii, cu gândul că tinerii vor veni aici sâmbătă seară să danseze şi să se distreze.  Muzica de la prima petrecere organizată în această toamnă de Nala Cafe va fi asigurată de DJ Ove. Sâmbătă seară, începând cu ora 22.00, DJ Ove va mixa şi va antrena clienţii pe ringul de dans. Pe lângă băuturile obişnuite care se consumă în cluburi, Nala Cafe a pregătit pentru aceast sezon de distracţie  o suită de cockteiluri speciale la preţuri rezonabile. Tinerii pot încerca Sex on the beach cu 15 lei sau Cuba Libre cu 18 lei. O bere de 0, 33 l la Cafe Nala este 6 lei, iar un suc-5 lei. Intrarea la petrecerea de sâmbătă seara este liberă. Anunţul că Nala Cafe redeschide sezonul petrecerilor a atras deja mulţi tineri alexăndreni care au făcut rezervări pentru a fi siguri că vor găsi o masă la disco-bar, sâmbătă seara. „ Am făcut rezervare la telefon. Voi merge cu prietena mea şi cu alte două perechi să dansăm şi să ascultăm muzică. După prima săptămână de şcoală, o seară la discotecă este binevenită. Păcat că, doar la Nala se fac petreceri deocamdată, dar sper să se redeschisă şi la Pub” ne-a spus Victor Lăban, un liceean de 18 ani care se pregăteşte să  meargă mâine la Nala Cafe.

Seri tematice la Disco Paradis

Chiar dacă se află la peste 30 de km de Alexandria, Disco Paradis din localitatea Caravaneţi  atrage foarte mulţi tineri din oraş. Reprezentanţii discotecii au organizat vara aceasta seri dansante doar în zilele sâmbătă, iar acum se pregătesc să organizeze seri tematice pentru fiecare zi de week-end. Vinerea este seara dedicată muzicii lăutăreşti, sâmbătă este organizată discotecă cu muzică modernă, iar duminca este seara „balerinelor”. Atracţia week-end-ului se aşteaptă a fi seara de duminică, patronii discotecii sperând să atragă cu cele trei  stripteuse cât mai mulţi clienţi. Intrarea pentru fiecare seară de week-end costă 5 lei, consumaţia fiind obligatorie. Preţurile băuturilor variază: o bere costă între 4 şi 7 lei, un suc costă între 4 şi 6 lei, iar cel mai ieftin cockteil cu gin  este 10 lei.
Amatorii de muzică lăutărească pot alege Disco Alkatraz din comuna Scurtu Mare, o altă discotecă din judeţ care începând cu această sâmbătă organizează petreceri. Biletul de intrare este 5 lei, iar în serile în care sunt invitaţi artişti, biletul costă 10 lei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite