Start la bacalaureat !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 3500 de elevi teleormâneni vor intra de mâine în focurile examenului de bacalaureat.

Prima sesiune a examenului de bacaluareat din acest an începe cu proba orală de limba literatura română, care se va desfăşura în zilele de 6-8 iunie. Va urma proba de evaluare a competenţelor digitale (10-17 iunie) şi proba orală de limbă modernă (20-23 iunie). Candidaţii nu vor primi note la aceste evaluări, ci calificativul „admis/respins". Potrivit metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de Bac, rezultatele obţinute la probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale nu se contestă. 

După emoţiile celor  trei probe orale, candidaţii vor intra în febra examenele scrise. Prima prima probă scrisă, cea de limba şi literatura română este programată pentru data de 27 iunie, iar în data de 29 iunie, candidaţii vor susţine proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului şi specializării, va avea loc în data de 1 iulie.

Primele rezultate se vor afişa în data de 3 iulie, iar cei nemulţumiţi de rezultate vor putea depune contestaţii în data de 4 iulie. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat vor fi afişate pe 8 iulie.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite