Seară de stand-up comedy cu Cristian Dumitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexăndrenii sunt invitaţi duminică să râdă în hohote la o seară de stand-up comedy susţinută de Cristian Dumitru.

Aflat pentru a doua oară la Alexandria, celebrul comedian promite o seară în care va râde de tot şi de toate şi îi va face şi e invitaţi să se distreze.
Cristian Dumitru va fi prezent duminică seara la „ The Pub” , unde va susţine, cu începere de la ora 20.30 un spectacol de stand-up comedy incendiar. Cristian Dumitru este cunoscut de alexăndreni de pe vremea  când făcea parte din trupa de comedie Dekko şi mai apoi din Comedy Now. Comediantul s-a separat de cele două trupe şi şi-a continuat cariera pe cont propriu, fiind acum , aşa cum se autointitulează, un „one man show”. Alexăndrenii îl mai cunosc pe Cristian Dumitru de la televizor, din emisiunile „ Varză TV” şi „Pâine şi circ”. Spectacolul de stand-up comedy de duminică seara va fi un show de proporţii, după cum promite comediantul .

„Vom râde de toţi,  de toate, de tonţi şi de toante”

Contactat telefonic de reporterii Adevărul de Seară Alexandria  , Cristian Dumitru a promis o seară pe cinste, duminică la „ The Pub”. „ Eu vin pentru a doua oară la Alexandria. Prima dată am fost cu colegul meu Tiberiu Popovici. Acum revin singur şi voi susţine un spectacol de o oră şi jumătate. Voi fi un one man show. Seara va fi una pe cinste,  vom râde de tot şi de toate, de tonţi şi de toante, cum îmi place să spun”, a spus comediantul.
Glumele pe care Cristian Dumitru le va spune alexăndrenilor duminică seara au fost strânse le-alungul întregii sale carieree. „ Fac stand-up comedy din 2003, deci de opt ani Am ceva experienţă şi am învăţat multe. Am strâns în toţi aceşti ani material suficient pentru glume de toate genurile, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Eu zic că spectacolul merită văzut. Cine vrea să se distreze şi să râdă în hohote este aşteptat duminică seara la 20.30. Nu le va părea rău celor care vor veni”, a mai spus Cristian Dumitru. Comediantul îşi avertizează publicul că, din programul său, nu vor lipsi glumele fără perdea, aşa că recomandă părinţilor să-şi lase copiii acasă.

Alexăndrenii aşteaptă un show scandalos de comic!

Alexăndrenii care au văzut afişele cu spectacolul de stand-up susţinut de Cristian Dumitru se aşteaptă să vadă duminică seara , un show scandalos de  comic. „ Eu l-am mai văzut la Varză TV, e cel mai tare comedian. Mă voi duce sigur să îl văd, am rezervat masă cu câţiva prieteni şi mă aştept să ne distrăm pe cinste”, ne-a spus  Ionuţ Spătaru, un alexăndrean de 23 de ani.
Pe lângă spectacolul de comedie susţinut de Cristian Dumitru alexăndrenii care vor veni duminică seara la „ The Pub” vor avea parte şi de cocktailuri speciale şi de un meniu diversificat. Intrarea va fi 5 lei , iar distracţia este garantată.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite